Bellisvej 8, 2970 Hørsholm kontakt@sf-horsholm.dk 2876 9558

Kandidater

SF’s kandidater ved kommunalvalget i Hørsholm 16. november 2021

Spidskandidat Louise Zabel
Jeg er snart 42 år, uddannet i journalistik og offentlig administration fra Roskilde Universitet og har som politisk ildsjæl været SF’er siden 2000. Jeg arbejder til daglig i Københavns Kommune med at sikre en god hjemmeside på tværs af kommunens forvaltninger. Jeg kender derfor en kommune rigtig godt – både indefra og udefra.

Jeg stiller op for SF til kommunalvalget 2021 i Hørsholm, fordi jeg som mor og Hørsholm’er gennem 9 år ønsker at gøre byen bedre for alle børn og familier. Navnlig dem, der har særlige behov, er udsatte og har ekstra brug for en hjælpende hånd fra politikerne. De har ventet alt for længe, og det kræver åbenbart en SF’er at gøre noget ved det. Det er nu eller aldrig.

Følg Louise Zabel på Facebook

Kandidat Ib Tune Olsen
Jeg er 74 år, uddannet cand.polit. og har tidligere i 22 år været ansat i Hørsholm kommune og arbejdet især med byudvikling, økonomi og service på alle områder. De sidste 14 år som kommunaldirektør. Jeg har boet i Hørsholm siden 1972.

Udbygning af de sidste udbygningsmuligheder i kommunen skal ske roligt og meget velovervejet med nogle bygninger og områder, som er værd at se på de næste 50-100 år. Kommunens karakter af en grøn kommune skal bevares ved at friholde mange områder for bebyggelse blandt andet ved fredning. Et godt serviceniveau for børnefamilier og ældre borgere skal sikres samtidig med en sund kommunal økonomi.

Følg Ib Tune Olsen på Facebook

Læs mere om kandidaterne

Louise Zabel valgt som SF’s spidskandidat til valget til kommunalbestyrelsen Hun får stærkt følgeskab af Ib Tune Olsen, der som tidligere kommunaldirektør i Hørsholm gennem 14 år skaber et solidt makkerpar med spidskandidaten

SF’s kandidater Ib Tune Olsen og Louise Zabel

”Jeg vil arbejde for et Hørsholm, der hænger sammen – og som arbejder sammen. Jeg synes, Hørsholm er skøn at bo i, men jeg synes, vi kan være bedre til at sikre den helt nære velfærd for byens børn, unge og ældre. Der er simpelthen skåret for meget ned gennem mange år, og det kan vi ikke være bekendt. Hvordan kan vi skabe en økonomi i balance inden for de rammer, der er sat? Udgifterne stiger, så vi bl.a. kan hjælpe børn med special behov og de ældste, der har brug for omsorg og pleje. Det skal der være råd til”, siger Louise Zabel, der glæder sig over, at der ved dette valg er kommet endnu en kandidat på listen.

Som nummer to opstiller nemlig Ib Tune Olsen, som har boet mange år i Hørsholm, og også kender kommunen indefra. Han blev som nyuddannet cand.polit. ansat i Hørsholm kommune, hvor han i 22 år arbejdede med kommunens fysiske planlægning, økonomi og service på alle områder. De sidste 14 år var han kommunens kommunaldirektør.

Siden har Ib Tune Olsen været administrativ leder af Landsforeningen Sind, hvor opgaven var at forbedre forholdene for mennesker med sindslidelser og deres pårørende. Hans arbejdsliv sluttede med 8 år som administrativ leder af Den danske Forlæggerforening. Her blev der kæmpet for den trykte bogs overlevelse og for overgangen til digitale udgaver. I dag er han pensionist med mere tid til kone og familie, men altså også politik. Og der er nok at gøre.

Ib Tune Olsen og Louise Zabel er i gang med valgforberedelserne blandt andet med skarpt øje på byens udvikling og økonomi – også med det grønne/bæredygtige for øje.

”Det er meget vigtigt i mine øjne, at Hørsholm skal bevares grøn og åben. Arealer, som allerede er udlagt som mulige byggefelter, bør bebygges med meget stor omtanke og i et roligt tempo. Der skal også være noget til fremtiden. Bebyggelserne skal medvirke til og ikke modarbejde Hørsholm som en grøn og åben kommune. Og så skal de være et opløftende syn. Vi skal i mange år se på det og gerne glædes”, siger Ib Tune Olsen

Følg med i SF Hørsholms politiske arbejde på Facebook https://www.facebook.com/SF-H%C3%B8rsholm-114149520771102