Bellisvej 8, 2970 Hørsholm kontakt@sf-horsholm.dk 2876 9558

MURSTEN KAN GODT VÆRE VELFÆRD OG STYRKE FÆLLESSKABER

SF Hørsholm er uenige i den nuværende kommunalbestyrelses fællesbesluttede udviklings- og investeringsstrategi ‘Velfærd frem for mursten’, og vi er mener, der er brug for en anden vej. Vi håber at få nok stemmer til en plads ved bordet, så vi kan påvirke udviklingen.

Vi har nemlig det seneste halve år talt med en masse borgere og foreninger, og vi hører en fælles melding: Vi har brug for steder at mødes og være sammen – også når det ikke handler om sport og idræt.

Her er SF Hørsholms bud. Lad os lave: – et ungdomshus for de 13-18-årige i den gamle politistation, der ligger centralt – et anneks til Stampen for 5.- og 6.klasser i huset på Stampevej 10 – en fritidsklub i lokalerne i Ådalsparken, hvor der allerede er en ungdomsklub – et seniorbofællesskab på den gamle rådhus-grund med fleksible, blandede boliger – et medborgerhus med fælles lokaler til brug for Frivilligcenteret, byens mange foreninger og beboerne i seniorbofællesskabet fx til fællesspisning

Det er de stærke fællesskaber indenfor og udenfor i Hørsholms grønne områder, der gør byen skøn for børnefamilierne og de kommende generationer. Stem SF for stærke fællesskaber i Hørsholm.

SF’s spidskandidat Louise Zabel