Bellisvej 8, 2970 Hørsholm kontakt@sf-horsholm.dk 2876 9558

SF er uenig det politiske flertals ‘udviklingsstrategi’

Som svar på konservatives Jan Klits indlæg i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 22. maj har SF Hørsholm forfattet nedenstående svar – se det oprindelige indlæg her:

SF er meget uenige i den ‘udviklingsstrategi’, Konservative og det øvrige politiske flertal arbejder for. Vi mener ikke, byen skal fyldes op med flere bygninger for at få plads til en smule flere indbyggere. Hørsholm er en grøn by og skal bevares som sådan.

Der kommer løbende flere børnefamilier til, som skal have kvalitet i børnehøjde – så lokker de nok flere til at flytte hertil. Og hvis der skal bygges, skal det ske i i forvejen bynære områder, hvor der skal gøres plads til boliger, der er til at betale – ikke dyre lejligheder med p-pladser i kælderen. Og slet ikke klods op af en togstation, fx Kokkedal S.

Politik handler om holdninger, og her er vi bare helt uenige. Ligesom andre partier i Hørsholm i øvrigt er… måske vi har en pointe? Kunne der mon lyttes og findes brede løsninger? Det er SFs håb og ønske for en kommende Kommunalbestyrelse.