Bellisvej 8, 2970 Hørsholm kontakt@sf-horsholm.dk 2876 9558

Om SF Hørsholm

SF Hørsholm er er en gruppe af borgere i Hørsholm, der er medlem af SF og støtter op om arbejde for at få SF med ved bordet i Hørsholm Kommunalbestyrelse – det er brug for os!

Hvorfor SF i Hørsholm?
SF ønsker at være en konstruktiv, kritisk politisk vagthund, der er med på de indre linjer til at udfordre politikken og måden, vi samarbejder på i kommunalbestyrelsen. Politisk ønsker vi at trække flertallet (K-S-R) mere til venstre, så vi fx sikrer kvalitet helt ud på stuerne i børnehaverne, ikke kun forholder os til excel-arket på rådhuset.

Det politiske samarbejde bør ske bredt, involverende og gennemsigtigt, så de politiske beslutninger træffes med åbne øjne af alle politikere – ikke kun et snævert flertal.

Vi ønsker en bæredygtig udvikling af byen; både grønt, klimavenligt og langsigtet med plads til liv, luft og grønne pletter i byrummet. Hørsholm er stort set udbygget, så borgerne bør være med til at vurdere, hvor tæt, der bygges fremover. Vores økonomi børn ikke lænkes til ”mere fortætning”. Velfærd skal ikke betales med flere mursten. Driften er kernen i velfærd, og for SF er løn til pædagoger og hjemmepleje ikke ”bare tal”, men tryghed og nærhed for byens borgere i hverdagen.